ZWOLLE – In samenwerking met het Steunpunt Bijbelstudie zendt LPB media zes landelijke kerkdiensten uit waarin het over engelen gaat. Deze kerkdiensten met als thema ‘Ere zij God’ zijn te volgen in de Adventsweken van zondag 29 november tot en met de zondag na Kerst. De diensten beginnen om 10.30 uur via Beleefmee.nl, de Facebookpagina van Beleefmee.nlen het YouTubekanaal LPB media.

 

De predikanten Kees Haak, Dick Dreschler en Evert Everts preken n.a.v. de oude bijbelse verhalen die horen bij Advent en Kerst. Daarbij vertellen zij ons meer over de speciale boodschappers van God: de engelen. Het novembernummer van het blad WegWijs van het steunpunt Bijbelstudie heeft ook als thema: Engelen. In dit nummer gaat het onder andere over welke functie engelen hebben, wat aartsengelen zijn en de bescherming en de leiding van Michaël.

 

“Engel is geen náám maar een functie. Engelen vervullen een opdracht van God die hen inzet voor zijn doelen en zijn plannen. Het zijn Zijn ministers” (ds. Haak)

 

Samen toeleven naar Kerst door ‘Ere zij God’, de serie die ook ondersteund wordt door gebaren! Maar ook door de medewerking en projecten van Dit Koningskind die hierop aansluiten zoals een digitale adventskalender vol inspiratie door video, muziek, het kerstverhaal en een aantal creatieve momenten voor thuis.

 

LPB media, het steunpunt Bijbelstudie en Dit Koningskind nodigen iedereen van harte uit mee te kijken naar de diensten ‘Ere zij God’. Om zich verder in het onderwerp te verdiepen, kan men gebruik maken van WegWijs en het dossier met extra materialen over advent, kerst en de engelen dat te vinden is op Opkijken.nl.

 

Ga voor meer informatie over de serie ‘Ere zij God’ naar: www.lpbmedia.nl/kerst2020

 

 

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*