Zoek Resultaten voor: series Denkstof

Sorteer op: Datum | Titel | Views | Reacties Sort Ascending
View:

Denkstof #44 – De toekomst: Een nieuwe hemel en een nieuwe aarde

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat er naast de ellende op deze aarde een nieuwe toekomst in het verschiet ligt.

Denkstof #42 – Waarom naar de kerk?

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over waarom de kerk belangrijk is voor ons.

Denkstof #40 – Gods liefde is geen ruilhandel

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat we vanuit Gods kracht mensen mogen helpen die het moeilijk hebben.

Denkstof #36 – Onrecht: Vecht ertegen!

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat wij als christenen verandering kunnen brengen en zo vanuit het duister in het licht kunnen komen.

Denkstof #34 – Waarom zoveel religies?

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat wij alleen ware rust bij Jezus kunnen vinden en niet in bijvoorbeeld geld of materialisme.

Denkstof #31 – Wie is God?

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat je als mens een weg uitstippelt in je leven. God ziet dat en kan bijsturen als dat nodig is.

Denkstof #30 – Mooi weer spelen is schijnheilig!

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat we vaak zeggen dat het goed gaat, maar dat dit niet altijd klopt. We dragen soms een soort masker.

Denkstof #27 – Statusupdate: Ik wil meer, nieuw en beter!

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat wij zelf soms een herinnering nodig hebben om onze ontevredenheid te veranderen in dankbaarheid.

Denkstof #24 – God is geen watje, Hij oordeelt ook!

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat uiteindelijk God de enige is die kan oordelen en dat je op Zijn oordeel kan vertrouwen.

Denkstof #23 – Ben jij een ‘superchristen’?

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat er tijd nodig is om te groeien in je geloof. Het hoeft niet persé direct groots en meeslepend t...

Denkstof #20 – ‘Heilig’ door het lint…

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat we eerlijk mogen zijn over onze emoties tegenover elkaar en tegenover God.

Denkstof #19 – Geloof in je eigen talent!

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat je op zoek moet gaan naar een plek waar je kunt groeien en tot bloei kunt komen. Iedereen heeft...

Denkstof #18 – Is God ‘fair-trade’?

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat we ons moeten realiseren dat we het in Nederland heel erg goed hebben en dat dit ten koste gaat...

Denkstof #17 – Wel of niet naar de hel?

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat het niet aan ons is te bepalen wie er naar de hemel of de hel gaat, maar dat deze keuze bij God...

Denkstof #16 – Afgoden: Hoe word ik gelukkig?

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat verleidingen zijn die jou (voor even) gelukkig proberen te maken. God weet waar je naar verlang...

Denkstof #15 – Ik red me wel

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat we soms denken dat we het zelf allemaal wel kunnen, maar dat we God juist nodig hebben.

Denkstof #12 – Je groeit in de duisternis

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat je als licht heel goed kan groeien in het duister. Want God zoekt je juist op in de duisternis.

Denkstof #11 – Durf te liften

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over vertrouwen en of je durft te geloven dat God voor je zorgt.

Denkstof #10 – God is soms net een sprookje

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat als God toch niet zou bestaan, je als gelovige in ieder geval in de liefde hebt gelooft en het ...

Denkstof #08 – God werkt als The A-Team

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat God middelen uit het dagelijks leven inzet om jou te bereiken.

Denkstof #05 – God is een DJ

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat God ons wil remixen (veranderen) naar wie we werkelijk zijn.

Denkstof #04 – Waar ligt jouw vergrootglas?

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het erover dat je niet moet proberen om op de ander te willen lijken, maar juist op jezelf moet focussen om ...

Denkstof #03 – Wij zijn beschadigd

0 Views0 Reacties

Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat vergeving niet je verleden verandert, maar je toekomst opent.

Denkstof #01 – Gek van regeltjes

0 Views0 Reacties

In deze aflevering gaat het over de christelijke regels.