Lieve Paulus,

 

Hartelijk bedankt voor al je brieven. Ik lees ze met veel plezier! (Ik merk trouwens dat ik tutoyeer – is dat oké?)

 

Er moet me iets van het hart. Om eerlijk te zijn zou ik het liefst een keer met jou op date willen. Gewoon afspreken om te praten, bedoel ik. Maar het zal nog wel een eeuwigheid duren voor het zover is. Daarom doe ik het nu maar even zo.

 

Al anderhalf jaar geleden vroeg mijn voorganger me om te preken over singles. Ik schrok me naar! Kun je een kwetsbaarder onderwerp bedenken dan dat? Of ervaar jij dat anders? Hm, ik vermoed eigenlijk van wel. Nou ja, ík meed dit onderwerp liever. Maar een paar weken geleden heb ik het toch gedaan! En mede dankzij jou is dat gelukt! Ik sprak over 1 Korintiërs, hoofdstuk 7.

 

Lees hier de volledige brief van Paulien aan Paulus.

Meer interessante items in het dossier Alleengaanden.

 

Categorie:

Meer

Tags:

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*