Uiteenlopende visuele problemen kunnen een oorzaak zijn dat lezen niet goed gaat en onplezierig is. Maar steeds meer mensen, en in het bijzonder slechtziende en blinde mensen, ontdekken het ‘luisterlezen’: door te lezen met je oren wordt het lezen weer leuk!

Daarom koppelt Opkijken de lancering van het portal ‘Geloofsondersteuning aan mensen met een visuele beperking’ aan een winactie en maak jij kans op het winnen van een luisterboek!

 

Heb jij moeite met lezen door een visuele beperking of ken jij iemand die je blij kunt maken met een luisterboek dan is deze winactie wat voor jou! Jij kunt ‘Morgen komt de Messias’ van ds. André F. Troost of ‘Kerstverhalen’ van Max Lucado winnen. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en opsturen. Meedoen kan t/m 10 november 2018.

LET OP: deze boeken zijn alleen te beluisteren met behulp van een Daisy-speler!

 

 

Opkijken.nl maakt zich sterk voor een kerkelijk leven waarin iedereen kan meedoen en niemand wordt uitgesloten. Door het nieuwe portal te starten, biedt Opkijken werkers in de kerk ervaringsverhalen, informatie over blindheid en slechtziendheid, tips voor het contact, concrete handvatten om het kerkgebouw en kerkelijke informatie toegankelijk te maken voor mensen met een visuele beperking, en verwijzingen.

 

 

 

 

Klik hier om naar het portal voor geloofsondersteuning aan mensen met een visuele beperking te gaan.

Blijf op de hoogte en volg Opkijken op Facebook of Instagram.

 

 

Daisy-cd 1:

‘Morgen komt de Messias’ van ds. André F. Troost

Gedichten en verhalen voor advent en kerst

‘Morgen komt de Messias’ is een verzameling verhalen, gedichten en meditatieve teksten voor advent en kerst. Troost brengt ons in de warme sfeer van advent en kerst en weet de lezer te raken met ernst én humor. Het is geschikt voor persoonlijk gebruik en voor vieringen in de advents- en kerstperiode.

 

 

 

 

 

 

Daisy-cd 2:

‘Kerstverhalen’ van Max Lucado

Max Lucado weet als geen ander het wonder van Kerst te belichten. Dit boek bevat kerstverhalen. Ze helpen de lezer om te beseffen waar Kerst in wezen over gaat en stil te staan bij de betekenis van de komst van Christus naar deze wereld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze daisy-cd’s zijn ter beschikking gesteld door:

de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

 

 

 

 

Categorie:

Geen categorie

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*