Vragenovergeloven.nl voorziet in een grote behoefte. Dat konden we duidelijk merken aan de bezoekersaantallen en de aanvragen van bijbels. Met name tijdens een lockdown zagen we in het afgelopen jaar de aanvragen toenemen. In 2021 hebben in totaal 1206 bezoekers van de site een gratis bijbel aangevraagd.

 

Onze facilitaire dienstverlening onderhoudt verschillende websites, waaronder www.vragenovergeloven.nl. Veel kerken verwijzen vanaf hun kerkwebsite naar vragenovergeloven.nl. Zo worden zoekers doorverwezen naar een plek waar zij antwoord kunnen vinden op levensvragen.

 

De website biedt bezoekers tevens de mogelijkheid om een gratis bijbel aan te vragen. Deze gratis bijbels worden aangeboden door de Bijbelvereniging (voorheen de Nederlandse Gideons).

 

We zijn dankbaar dat we in samenwerking met de Bijbelvereniging deze mensen mochten laten kennismaken met het Woord van God.

 

 

 

 

Wilt u het werk van de Bijbelvereniging steunen? Heel graag! Dat kan o.a. door te bidden en te geven. Hier leest u meer.

 

Categorie:

Geen categorie

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*