Binnen blijven, handen wassen en afstand houden… heel belangrijk in deze coronacrisis. Maar het is ook ontzettend belangrijk om juist nu je relatie gezond te houden. Want hoe houd je het gezellig als je samen in quarantaine zit?

 

Ineens is het niet meer vanzelfsprekend dat je fulltime werkt maar heb je extra zorg voor kinderen, doe je alle boodschappen en kom je niet meer aan elkaar toe. Verplicht thuiswerken, te weinig persoonlijke ruimte en zorgen over werk en gezondheid leveren ook nog eens extra spanning op. En je ontdekt mindere kanten van elkaar.

 

Of je genoot volop van de eerste week… toen vond je het nog gezellig; samen ontbijten, samen thuiswerken, ’s middags samen lunchen en ’s avonds samen even wandelen. Maar inmiddels wil je jouw partner het liefst achter het behang plakken.

Je moet samen een nieuwe balans vinden…

 

Opkijken wil jou graag helpen om deze stress en druk op jouw relatie of huwelijk te verlichten! Daarom hebben we allerlei materiaal verzameld: filmpjes, bijbelstudies en meer. Dit materiaal is te vinden in het dossier ‘Liefde en relaties’ en kan helpen om jouw relatie of huwelijk gezond te houden!

 

Ga naar het dossier ‘Liefde en relaties’

 

Categorie:

Geen categorie

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*