Het is zomer! Vakantietijd. Heerlijk met je rug in het gras liggen en kijken naar de wolken die voorbijkomen. De geur van gras en bloemen ruiken, het kriebelen van een beestje op je been voelen en… een mooi moment om te reflecteren op het leven, relaties met mensen om je heen, je geloof.

 

De zomer is een periode waar je naar uit kunt zien. Dan heb je de tijd. De tijd voor elkaar, te doen waar je zin in hebt of om te reizen. Neem je ook de tijd om door Gods ogen te kijken? Te reflecteren? Gebruik je jouw tijd om na de vakantie met hernieuwde kracht terug te komen door te groeien in je geloof? Wij willen je graag helpen door je het vakantiepakket ‘Op weg naar de grote zomer’ aan te bieden. We zijn blij dat jij en vele andere gelovigen de geur van de zomer vermengen met die van Christus!

 

Maar om jou en al die andere mensen te helpen aan zo’n waardevol pakket, is geld nodig. Daarom willen we jou vragen om een gift. Misschien wil je een ijsje of drankje overslaan, misschien heb je er een restaurantbezoek voor over en maak je zelf wel iets simpels te eten klaar… Dan kun je deze kosten omzetten in een bijdrage en zijn wij jou ontzettend dankbaar!

 

Als jij dit vakantiebijbelstudiepakket waardeert en dit graag deelt met anderen, klik dan op deze link!
Zo kan iedereen gebruik maken van de opnames van diensten, meditaties en andere materialen die wij ontwikkelen, dank je wel!

 

 

Categorie:

Geen categorie

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*