In het Beleefmee-programma Denk eens mee… praten Cocky Drost en Eline Hoogenboom over het thema ‘Doe NORMaal – #MeToo.

Wij mogen in de maand juni boekjes weggeven die zij geschreven hebben.

 

Villavie – 12 lessen om het leven voluit te vieren (Eline Hoogenboom)

Wie ben ik, als alles om me heen omvalt?, is een belangrijke vraag die centraal staat in het boek ‘Villavie’. Veel vrouwen hebben moeite met die vraag en lopen vast. In dit boek beschrijft Eline Hoogenboom het idee van je leven als een huis: je hebt niet altijd invloed op waar dat huis staat (met andere woorden: het leven is niet maakbaar, ook al doet de huidige maatschappij je anders geloven) maar je hebt wel invloed op hoe je je huis inricht.

Eline heeft als missie vrouwen te laten zien hoe voluit leven met God eruit ziet. Zelf heeft ze ervaren dat door gebrokenheid heen Gods liefde en vreugde toch zichtbaar kunnen zijn. Eline is ondernemer, hoofdredacteur en oprichter van Huis van Belle en Villavie.

 

Tijd waar blijf je (Cocky Drost)

Cocky Drost vertelt in Tijd, waar blijf je over haar persoonlijke zoektocht naar betekenis in de tijd. De tijd is een lastig begrip. Wat neem jij mee uit jouw verleden – hoe laat je sommige dingen los – en wat doe jij met je toekomstdromen? Het leven is kort, hoe haal je eruit wat erin zit? Cocky geeft praktische tips en aanmoediging om het leven ten volle te leven. Want hoe jong je ook bent en hoe oud je ook hoopt te worden, uiteindelijk is het leven nu.

 

Blij dat je bestaat (Cocky Drost)

Cocky neemt je in dit luchtige, maar niet oppervlakkige boek mee langs 7 hardnekkige leugens waar we stiekem maar al te graag in willen geloven. Ze laat je zien dat je bestaansrecht niet ligt in je geweldige prestaties of je fantastische voorkomen, maar juist in je kwetsbaarheid. Met een flinke dosis eerlijkheid en humor brengt ze de boodschap heel dichtbij: blij dat je bestaat!

Cocky Drost heeft haar eigen praktijk voor relatiecoaching. Ze spreekt en schrijft over relaties, de liefde en seksualiteit. Meer over Cocky.

 

 

HET IS NIET MEER MOGELIJK MEE TE DOEN AAN DEZE WINACTIE.

 

Categorie:

Meer

Tags:

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*