Nieuwsbrieven

[wysija_form id=”1″]

 

Catechese

Het portal voor catecheseonderwijzers en jongeren in de kerk die catechese volgen.

Hier vind je verschillende catechesemethodes. Je kunt zoeken per methode en vervolgens kun je de digitale omgeving van de methode bekijken. Ook kun je bladeren in de zondagen van de Heidelbergse Catechismus.

iconCatechese

 

Beamteams

Het beamteamportal ondersteunt de beamteams in de kerk. Je vindt informatie over de hardware en software van de kerkelijke omgeving. Je kunt teksten en liederen voor het beamen in de kerk en je leest over licenties en juridische zaken. Verder kun je informatie uitwisselen of ervaringen delen met andere beamteams in het forum.

iconBeamteams

 

Bijbelstudie

In het Bijbelstudieportal vind je Bijbelstudies voor persoonlijke Bijbelstudie en voor Bijbelstudie met groepen.

iconBijbelstudie

 

Kinderwerk

In het kinderwerkportal vind je input voor kindermomenten in de kerk. Deze portal is handig voor iedereen die in de kerk werkt met kinderen in de basisschoolleeftijd.

iconKinderwerk

 

Preken

Ook vind je bij Opkijken preken. Deze kun je gebruiken voor een voorleesdienst of als naslag. Ook vind je filmpjes met colleges over hoe je een preek boeiend kan overbrengen.

iconPreken

 

Geloofsonderwijs aan mensen met een beperking

In deze portal vind je catechese, ideeën voor bijbelclubs en tips voor aangepaste diensten. deze portal richt zich op iedereen die in de kerk onderwijs geeft aan mensen met een verstandelijke of sociale beperking.

iconGeloofsonderwijs aan mensen
met een beperking

 

 

Heb je vragen, tips voor filmpjes of ander multimediamateriaal of heb je goede ideeën en aanvullingen voor Opkijken? Klik dan hier