Geloof.nu dit geloof ik!

Voor uitgebreide info en een preview klik hier

Dit geloof ik!

Dit geloof ik! geeft een introductie en samenvatting van geloofsonderwerpen. Elke les bestaat uit een beeldles, een bijbelles en een tekstles. Onderwerpen die besproken worden zijn: Zelf geloven, God de Vader, God de Zoon en God de heilige Geest, zo geloof ik, leven met een beperking, het avondmaal en het grote feest als Jezus terugkomt.

Als bijlagen zijn het onze Vader, de tien geboden en de geloofsbelijdenis in eenvoudige taal en afbeeldingen opgenomen.

Dit geloof ik! is geschikt als start voor geloofsonderwijs op laag niveau en kan ook goed gebruikt worden om geloofsbelijdenis voor te bereiden.

Bekijk ook de info over Beeldboeken en de drie kaarten

 

Terug naar de hoofdpagina van Geloof.Nu

dit geloof ik