LPB media lanceert de zomerserie ‘Gods nieuwe wereld’

 

ZWOLLE – Genieten van de natuur, de rust… Het is zomer en veel mensen hebben vakantie. Maar genieten? Nu we de beperkingen van de coronamaatregelen ervaren? En sowieso… hoe kun je genieten en tot rust komen in een wereld vol verdriet, gebrokenheid en lijden? LPB media lanceert daarom voor deze zomermaanden de zomerserie: Gods nieuwe wereld.

 

Wij zien samen uit naar Gods nieuwe wereld, het Hemels Koninkrijk waarin alles zal zijn zoals God het bedoeld heeft. Zonder tranen, zonder pijn, zonder ziektes en zonder zonden. Wat een feest om naar uit te kijken! Dat verlangen houdt ons ‘op de been’. Maar ondanks de gebrokenheid van de wereld en van ons als mensen mogen wij ook nu al leven in Zijn Koninkrijk op Zijn aarde. Deels is het al onder ons, en deels is het er nog niet. Gods nieuwe wereld is nu al op de plekken waar God regeert en waar Zijn wil wordt gedaan. En wanneer Jezus terugkomt is Gods nieuwe wereld volledig zichtbaar.

 

Bouw je mee aan Gods nieuwe wereld? Verlang jij naar een leven en een relatie met Jezus? Een leven van hoop, blijdschap en liefde van Hem? Gebruik dan deze zomerperiode om te genieten van de woorden van God en om jezelf te verdiepen.

Daarom gaat LPB media ook in juli en augustus door met het uitzenden van de landelijke kerkdiensten. ds. Pier Poortinga, ds. Gerbram Heek en ds. Lieuwe de Jong werken aan deze zomerserie met openluchtdiensten mee. Daarnaast kun jij je inschrijven voor de zomermeditaties en ontvang je drie maal per week een meditatie in je mailbox. Ook vind je aanvullend, verdiepend materiaal in het zomerdossier dat matcht met het onderwerp waar dit alles deel van uit maakt: Gods nieuwe wereld.

 

De zomerdiensten zijn te bekijken op Beleefmee.nl. De zomermeditaties en het dossier worden door Opkijken.nl aangeboden.  Beide platforms zijn onderdeel van LPB media.

 

 

 

Categorie:

Geen categorie