Doe veertig dagen lang een eenvoudige opdracht om bewust toe te leven naar Goede Vrijdag en Pasen. Ontdek dat dit veel kan betekenen in het leven van een ander en jezelf! Deze opdrachten zijn te vinden op de nieuwe doe-kalender van Opkijken.nl.

 

De doe-kalender met 40 eenvoudige opdrachten is ontworpen voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en hun familie of begeleiders, maar is ook zeer geschikt voor gezinnen en iedereen die op een praktische manier invulling wil geven aan de 40-dagentijd.

 

Er zijn tien verschillende soorten opdrachten, die vier keer zullen terugkomen. Je kunt daarbij denken aan: een filmpje kijken, een bijbeltekst ter bemoediging, iets doen in of voor de natuur, een opdracht om iets te doen voor een ander, enzovoorts.

 

Lees elke ochtend bij het ontbijt samen een kaartje met de opdracht en help zo nodig met het uitvoeren van de activiteit. Vraag elke dag bij het avondeten hoe het is gegaan met de opdracht. Zo beleef je samen een bijzondere tijd waarbij je toeleeft naar de Paasdag, om te vieren dat Jezus is opgestaan uit de dood!

 

 

Je kunt de kalender (a 8,99 euro) bestellen bij Buijten en Schipperheijn.

 

Categorie:

Geen categorie

Reacties zijn gesloten