Opkijken.nl en Dagelijkse Broodkruimels hebben de handen ineen geslagen om samen een 40-dagenproject op te zetten. Mooi voor je persoonlijke geloofstoerusting, maar ook om anderen te bemoedigen of om te gebruiken voor het werk in de kerk.

 

Opkijken.nl heeft 40 gedichten die passen bij de lijdenstijd ontvangen van Anne Lies Mossel-de Kievit. Dagelijkse Broodkruimels maakt bij deze gedichten ‘kruimels’ die tijdens deze veertig dagen zowel door Opkijken.nl als door Dagelijkse Broodkruimels gepubliceerd zullen worden. Een zinvolle en creatieve manier om meer inhoud te geven aan de lijdenstijd en om samen toe te leven naar het feest van leven uit de dood.

 

Dagelijkse Broodkruimels wil iedereen de mogelijkheid bieden om van en uit het Leven wat we van God hebben ontvangen te delen. Dagelijks. Kleine stukjes brood. Kruimels. Dagelijks worden inspirerende christelijke afbeeldingen, video’s en teksten gecreëerd door een community die het voor iedereen mogelijk maakt om geloven op een creatieve manier te uiten. Zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft.

Opkijken.nl is blij met de samenwerking met deze creatieve groep van zo’n 20 vrijwillige DTP-ers: “De kracht van Dagelijkse Broodkruimels is de mooie vormgeving, waarmee laagdrempeligheid wordt gecreëerd om het evangelie te delen. Met als gevolg een groot bereik. Opkijken.nl is een website voor christelijk multimediaal materiaal en sterk in inhoud. Samen maken we een mooi 40-dagen project waarbij Opkijken.nl deze inhoud levert en Dagelijkse Broodkruimels de vormgeving.”

 

Klik hier om naar de kruimels en gedichten te gaan.

Categorie:

Meer

Tags:

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*