Dat je groeien mag

Dat Je Groeien Mag – Geloofsbegeleiding op maat

Dat Je Groeien Mag - ThumbnailDat Je Groeien Mag is een ‘digitale gereedschapskist’ met lessen waaraan je zelf invulling en sturing kunt geven. Dat Je Groeien Mag helpt je op weg, zowel theologisch, pedagogisch/didactisch als creatief. Elke les is voorzien van een handleiding met achtergrondinformatie, differentiatiemogelijkheden, bid- en liedsuggesties en andere tips.

De redactie van Dat Je Groeien Mag past lessen op jouw verzoek aan: eenvoudiger tekst, grotere afbeeldingen of meer werkmateriaal.

De lessen(series) volgen thematische leerlijnen; zo komen belangrijke bijbelse begrippen als zonde, genade, vertrouwen, gehoorzaamheid en zegen aan de orde. En dat steeds opnieuw: de kracht van onthouden ligt immers in herhaling. Door onderwerpen en begrippen steeds te laten terugkeren, beklijft de lesstof.

Daarnaast worden de grote lijnen in de bijbel zichtbaar: verbanden worden visueel gemaakt met illustraties, pictogrammen en symbolen. Een unieke manier om God steeds beter te leren kennen!

Voor wie is Dat Je Groeien Mag?

Catecheten, bijbelclubleiders, leerkrachten in het (speciaal) basisonderwijs en andere geïnteresseerden.

Wie maken het?

Catecheet Aly Dijkhuizen en illustrator/vormgever Hans Keesenberg.

Meer informatie?

Kijk op www.datjegroeienmag.nl voor een indruk en voorbeelden van lessenseries. Je kunt de redactie ook bereiken via redactie@datjegroeienmag.nl. Zij helpen je graag op weg! Op de site kun je onder ‘lessenseries’ de inhoudsopgave van de methode bekijken.

Klik hier voor een gratis proefles van Dat Je Groeien Mag.